Een nieuwe job onder de kerstboom?

Stel: als kerstcadeau geef ik je een nieuwe, super toffe job. Zou je dat aannemen? Of een alternatief: gewoon meer goesting in je huidige werk. Klinkt verleidelijk?

Het lijkt misschien veraf maar ik zie het vaak gebeuren: mensen die een nieuwe drive vinden, die meer lachen, terug ontspannen in hun werk staan – en daardoor in hun leven. Ook al waren ze eerst behoorlijk uitgeblust, gestresseerd of gewoon ontevreden. 

Rechtstreeks je droomjob aanbieden kan ik natuurlijk niet. Maar ik kan wel zorgen dat je de nodige stappen zet. Hoe? Via loopbaanbegeleiding: vragenlijsten, tools, opdrachten en vooral toffe gesprekken. Elk jaar volgen tienduizenden Vlamingen een traject – omdat het werkt. En dankzij loopbaancheques is het echt niet duur.

Klinkt aanlokkelijk: meer werkplezier? Zet dan de stap – durven springen is mijn motto. Twijfel je nog? Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek, je hebt niks te verliezen. Dat kan nog in 2018, of we boeken al iets in voor 2019. Da’s meteen een goed voornemen dat je zeker gaat halen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: