Nieuwe job onder de kerstboom

Wat dacht je van een nieuwe job onder de kerstboom?

Stel: een van de cadeautjes onder de kerstboom dit jaar is een nieuwe, super toffe job. Of wat dacht je van gewoon meer goesting in je huidige werk? Klinkt verleidelijk? Je bent in elk geval niet de enige die daarvan droomt, zeker na het afgelopen jaar.

Nieuwe job of weer plezier in je werk?

Het lijkt misschien wat gek, een nieuwe job onder de kerstboom, maar die drive terugvinden is zeker haalbaar en dat heb je vaak zelf in de hand. Ik zie het ook regelmatig gebeuren: mensen die een nieuwe adem vinden, die meer lachen, terug ontspannen in hun werk staan – en daardoor in hun leven. Ook al waren ze eerst behoorlijk uitgeblust, gestresseerd of gewoon ontevreden. Hoe je dat aanpakt? Tijdens de eerste lockdown gaf ik je al een paar tips om zelf mee aan de slag te gaan.

Geef jezelf eens een kerstcadeautje

Rechtstreeks je droomjob in cadeauverpakking aanbieden kan ik natuurlijk niet. Maar ik kan je wel met de nodige tools en inzichten op weg zetten. Zo kan jij de nodige stappen nemen in de richting van een job die écht bij je past. Hoe? Via loopbaanbegeleiding: vragenlijsten, tools, opdrachten en vooral toffe gesprekken. Elk jaar volgen tienduizenden Vlamingen een traject – omdat het werkt. En dankzij loopbaancheques is het echt niet duur. Misschien een cadeautip aan jezelf?

Durf jij te springen?

Klinkt aanlokkelijk: meer werkplezier? Zet dan de stap – durven springen is mijn motto. Twijfel je nog? Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek, je hebt niks te verliezen. Ook in 2021 kan dat veilig en Corona-proof op afstand. Da’s dan meteen een goed voornemen dat je zeker gaat halen!