Organisaties

Het welzijn van je medewerkers is vandaag nog belangrijker dan anders. Iedereen staat onder druk op verschillende fronten. Durven Springen helpt je om de vinger aan de pols te houden via online bevragingen, interviews of focusgroepen. In deze blogpost vind je alvast enkele algemene tips.

Wil je je medewerkers extra ondersteunen om met stress om te gaan? Of maak je je zorgen om iemand specifiek? Ik zet online workshops of individuele gesprekken op. Mijn Stress Canvas zorgt hierbij voor concrete resultaten.

Problemen met frustraties of conflicten binnen je organisatie? Ik overleg graag over een plan van aanpak.

Wat doet Durven Springen?

Durven Springen ondersteunt bedrijven op 4 vlakken:

  1. Analyse: wat zijn de sterktes van je organisatie als werkgever? En waar zitten de uitdagingen, frustraties, verzuchtingen? Of hoe staat het met het stressniveau binnen je organisatie? Een duidelijke analyse helpt om een plan van aanpak op te stellen.
  2. (Cultuur)verandering: hoe stimuleer je open communicatie, een feedback-cultuur, initiatief, intrapreneurship, empowerment,…? Hoe zorg je dat je medewerkers zélf hun frustraties en conflicten aanpakken en niet alleen naar boven kijken?
  3. Begeleiding: individuele begeleiding van medewerkers of leidinggevenden op het vlak van motivatie, stressmanagement, conflicthantering… of tijdens burn-out.
  4. Stressmanagement: introductie van het Stress Canvas in organisaties.

Afhankelijk van de noden werk ik 1-op-1, met teams of in workshops. Voor grotere projecten kan ik rekenen op een team van collega’s.

Ook voor jouw organisatie?

Elke organisatie en elke vraag is anders. Daarom kom ik met plezier langs om jouw noden te leren kennen en een oplossing op maat uit te werken. Contacteer mij gerust hiervoor!