Organisaties

Met Durven Springen versterk ik wellbeing en soft skills binnen consultancy-, high-tech– en software-organisaties. Sectoren met meestal behoorlijk wat deadlines en druk, met medewerkers die vaak rationeel en analytisch zijn en niet altijd zin hebben in “soft gedoe”. Mensen zoals ik dus, in bedrijven waar ik zelf ook wel zou willen werken.

Het doel is meestal om betere resultaten neer te zetten door motivatie en retentie van medewerkers, via training, workshops en individuele coaching. Dat kan via mijn standaard programma’s, of via oplossingen op maat.

interne loopbaanbegeleiding

Wellbeing

Goed zitten in je job, het is een basisvoorwaarde om écht het beste van jezelf te geven.  Merk je dat een medewerker zijn drive kwijt is of het moeilijk heeft? In een individueel traject zoeken we een oplossing.
Daarnaast versterken ik de interne loopbaansturing van je medewerkers, zowel individueel als in workshops.

Stressmanagement

Stress is overal in organisaties – en dat is niet noodzakelijk slecht. Belangrijk is dat medewerkers er bewust mee omgaan, hun eigen grenzen kennen en op tijd ingrijpen bij alarmsignalen. Het Stress Canvas biedt hier een framework voor. Ook voor individuele begeleiding bij stress en burn-out kan je bij mij terecht.

Burn-outcoaching

Soft skills

Soft skills voor analytische profielen? Nee het is geen contradictie. Coachende vaardigheden, feedback geven, delegeren, beter samenwerken… Ik brengen ze op zo’n manier dat ze passen bij jouw leidinggevenden of medewerkers via training, workshops of individuele coaching.

Teams&Leaders

Heeft je vraag te maken met leiderschap of resultaten halen als team? Ik ben ook partner bij Teams&Leaders – wellicht kan ik je samen met mijn collega’s helpen.

Bluecrux
AE
Keyrus
Start it @KBC
Xeryon
Rikolto
Dentsply Sirona
Camco
Lindra
Conext