Wellbeing

Je medewerkers gemotiveerd binnen de organisatie houden, daar draait het om. Vaak weet een medewerker niet wat daarvoor nodig is. Hiermee ga ik individueel of in groep mee aan de slag.

Individuele begeleiding

Individuele trajecten starten vaak vanuit een vaag “het loopt niet zo goed meer“. De drive en goesting is weg, stress stapelt zich op of een concrete situatie ligt je medewerker op de lever. Dit vaag gevoel zetten we zo snel mogelijk om in concrete actie om het probleem aan te pakken.

Soms starten we vanuit een concrete loopbaanvraag:

  • Waar wil ik binnen x jaar staan?
  • Welke richting binnen het bedrijf past het best bij mij?
  • Uit welke projecten of taken haal ik het meeste energie?
  • Waarom was ik vroeger meer tevreden?
  • Hoe motiveer ik me voor saaiere taken?

Ook hier zoeken we naar concrete stappen en acties. Mijn motto: inzicht in wat je wil is interessant, maar zonder concrete actie kom je er niet.

Heb je een medewerker die baat zou kunnen hebben bij een individueel traject? Contacteer mij om te overleggen!

Workshops

Misschien merk je dat medewerkers in het algemeen moeite hebben om aan te geven waar ze naartoe willen binnen het bedrijf. Of te weinig zicht hebben op wat hen drive geeft: “Mijn volgend project? Maakt niet uit. Geef maar iets.”

Dan biedt een Loopbaan Canvas workshop een oplossing. Door een framework aan te bieden en de juiste vragen te stellen krijgen medewerkers een beter zicht op wat ze nodig hebben om goed te zitten in hun job, wat hun ambities zijn en hoe ze die kunnen waarmaken. Ook hier daag ik deelnemers uit om concrete actie te ondernemen.

Meer weten? Contacteer mij en ik stel je graag mijn Loopbaan Canvas voor!

Motivatie en retentie van medewerkers

Zit je met een andere vraag rond motivatie of retentie van medewerkers? Ook dan kan ik je misschien helpen. Ik overleg graag met je!