Zij hebben de sprong al gewaagd

Tevreden klanten, daar doe ik het voor. Mensen en organisaties die de sprong hebben durven wagen: een beslissing genomen, hun plan helderder gekregen of een duidelijker doel voor ogen. Met (terug) de energie en goesting om van start te gaan.

Hieronder vind je enkele getuigenissen over mijn loopbaanbegeleiding terug. Ik doe ook elk jaar een tevredenheidsenquête bij mijn klanten. Hierop scoor ik gemiddeld tussen 8,6 en 9,3/10 op de verschillende vragen – en daar ben ik best fier op!


Nogmaals bedankt voor het fijne traject, ik heb er heel veel uit geleerd over mezelf, over hoe ik in mijn huidige job sta, wat mijn sterktes en zwaktes zijn. Ik weet niet waar mijn professioneel leven nog naartoe gaat de volgende jaren maar ik zal de persoonlijke lessen uit dit traject zeker kunnen gebruiken wanneer ik professionele keuzes of beslissingen moet (of eerder mag) nemen.

Roby

Jouw documenten  liggen nooit ver weg. Ik kreeg onlangs promotie aangeboden. Vroeger had ik misschien nee gezegd, maar met de inzichten uit de loopbaanbegeleiding heb ik nu bepaalde garanties qua jobinhoud gevraagd.  Als ze mij die kunnen bieden wordt die nieuwe job wél een interessante optie.


Hans

Ik wou je bedanken voor jouw tijd en de gesprekken die we hebben gehad. Ook al kan ik het niet perfect benoemen, de sessies waren steeds verhelderend.

Ik ben er zeker van dat er bepaalde zaken binnen mijn zaak zijn veranderd, vooral de relativering van het werk, de afstand dat ik ervan kan nemen en de balans met mijn gezin, zijn er zeker op vooruit gegaan. Uiteraard is dat een gevolg van dit traject. Nogmaals, bedankt voor de tijd en de hulp!


Koen, ondernemer

Na mijn loopbaanbegeleiding heb ik de kracht gevonden om het roer om te gooien en dat heeft tot nu toe alleen maar positieve effecten gehad.

Wim

Jouw documenten  liggen nooit ver weg. Ik kreeg onlangs promotie aangeboden. Vroeger had ik misschien nee gezegd, maar met de inzichten uit de loopbaanbegeleiding heb ik nu bepaalde garanties qua jobinhoud gevraagd.  Als ze mij die kunnen bieden wordt die nieuwe job wél een interessante optie.


Hans

Ik wil je even laten weten dat ik ben gestart met mijn nieuwe functie binnen het bedrijf. De overdracht van de vorige functie en het inwerken in de nieuwe functie verloopt nog wat chaotisch maar ik heb er vertrouwen in dat alles goed komt.

Ik wil je bedanken voor de hulp en ondersteuning in mijn zoektocht. Ik heb voor het eerst in lange tijd het gevoel dat ik vooruit ga in plaats van stil te staan. Ik ben oprecht blij dat ik de stap naar loopbaanbegeleiding heb durven zetten. Zonder jouw ondersteuning had mijn traject er helemaal anders uitgezien.


Josée

Ik ben heel blij dat ik jou heb gecontacteerd. Ik zou vandaag niet zo ver staan zonder jouw begeleiding: pragmatisch, met veel inzicht en volhardend waar nodig (soms tegen mijn goesting 😉 ). Bedankt.

Lieve

Na jarenlang twijfelen is dit de eerste keer dat ik ook effectief een stap in de juiste richting zet. Bedankt Bert daarvoor 🙂

Sara

Ik heb "durven springen"! Ik heb mijn ontslag gegeven en ga binnenkort aan de slag als freelance finance consultant. Ik ben blij dat ik de stap heb durven zetten en heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing. Bedankt voor je begeleiding.

Paul

Bert heeft me geholpen om richting te geven in mijn zoektocht naar werk. Hij hielp me om na een moeilijke periode op werk-gebied, mijn "goesting" om te werken terug te vinden en om mijn prioriteiten op een rijtje te zetten.

Greet

Door jouw hulp en opdrachten heb ik meer inzicht gekregen in wat ik kan en wat ik wil, en dat geeft me het vertrouwen om nu op zoek te gaan naar iets anders.

Selma

Bij de start was het voor mij nog onduidelijk: wil ik van job veranderen of niet? De loopbaanbegeleiding heeft me echt geholpen om dingen die ik ergens wel wist helder op een rijtje te zetten. Daardoor werd het duidelijk: ik wil een vergelijkbare job, maar binnen een niet-commerciële setting, bij een organisatie die staat voor dingen die ik belangrijk vind. Ik zoek nu heel gericht en kan makkelijk nee zeggen op aanbiedingen die daar niet aan voldoen. Bedankt Bert!

Sabine

Ik heb echt wat gehad aan onze gesprekken en verbaas me er in zekere zin nog steeds over dat ik naar jou toegestapt ben in de overtuiging dat ik van job wilde veranderen. Na een aantal sessies ben ik tot het besef gekomen dat ik me met een andere instelling toch goed voel in mijn huidige job. Die ‘nieuwe instelling’ heb ik nog steeds en ik zie dan ook veelal de positieve kanten van mijn job.

Liesbeth

Jij steekt er met kop en schouders bovenuit als loopbaancoach! Op basis van de verschillende testen (talenten, beroepskeuze,...) kreeg ik inzicht in wat ik graag doe, goed kan en wil doen op professioneel vlak. We gingen ook verder door op de inzichten die naar boven kwamen waardoor de gesprekken veel praktischer werden, met bruikbare resultaten. Een aantal concrete situaties op het werk hebben we grondig besproken en aangepakt. Echt een verschil met de andere loopbaancoaches die ik al gehad heb.
Ik heb m.a.w. tools in handen die ik nog lang ga kunnen gebruiken! Bedankt!

Ann

De sprong om een goedbetaalde job met aanzien bewust vaarwel te zeggen nam ik zelf al voor ik met Bert ik contact kwam. Maar dat was wel een sprong in het ijle.
Bert gaf me eerst een klare kijk op mijn kwaliteiten en vaardigheden. Daarna legde ik samen met hem een stevige stapsteen in een brede stroom van mogelijkheden - maar evengoed twijfels - om van daaruit overtuigd de volgende sprong te kunnen en durven maken, richting zelfstandig ondernemen.
Merci, Bert!

Erik

Het was fijn dat er altijd in overleg besloten werd waar er dieper kon op ingegaan worden. Hierdoor kreeg ik tools in handen die ik onmiddellijk kon toepassen in de praktijk. Fijn dat er op het einde van het gesprek altijd een korte samenvatting was, waardoor je heel bewust al kon nadenken wat je kon meenemen en toepassen. Bedankt! Je deed me weer zin krijgen om in het onderwijs te blijven!

Karen

Ik ben ondertussen al een tijdje terug aan het werk, met een betere taakinvulling en arbeidsomstandigheden. Ook met een stuk meer toekomstperspectief dan voor de gesprekken die ik met jou had. Als ik iets interessant tegenkom, solliciteer ik en mijn huidige werkgever heeft me ook al een andere, mogelijk interessante, functie voorgesteld.  Ik heb alleszins een veel beter zicht op mijn competenties en sterke (en ook zwakke) punten en met een stuk minder druk zoek ik nu verder.

Dieter

Dankzij de oefeningen, vragenlijsten en 'ambetante' vragen van Bert leerde ik op een andere manier naar mezelf kijken. Dat leverde heel wat a-ha-momentjes op. Ik begreep ineens veel beter waar ik in het verleden op vast liep en wat de valkuilen zijn die me stress bezorgen. Door die inzichten kreeg ik kreeg een aantal belangrijke tools in handen die me nu vooruit helpen op professioneel vlak. Bedankt Bert om me die spiegel voor te houden en me uit mijn comfort zone te trekken!

Sofie

Ik ben zeer blij dat ik tot bepaalde inzichten gekomen ben. Ik werk nog voor dezelfde werkgever als verpleegkundige, maar het werk is totaal anders omdat ik van de dagploeg naar de nachtploeg verhuisd ben. Een zeer goede beslissing van mij geweest. Nu voel ik mij gelukkig in mijn job en de loopbaanbegeleider heeft dit mede mogelijk gemaakt. BEDANKT

Eric

Bert heeft een zeer goede aanpak. Hij weet je steeds op je gemak te doen voelen en je de juiste vragen te doen stellen zodat je voor jezelf tot de essentie van je probleem terecht komt. Dit doet hij op een onderbouwde en doordachte manier, steeds to the point. Dit zorgt ervoor dat hij op een gestructureerde manier een oplossing kan bieden die stap per stap op te volgen is.
Hij heeft mij op weg geholpen naar de volgende stap in mijn professionele loopbaan.

Esma

Hey Bert, ik wou u bij deze nog eens bedanken! Alles loopt prima hier, bedankt om me dat extra duwtje te geven 🙂 Soms ligt het wel een beetje uit mijn comfortzone, maar het is juist daar waar de groei zit...

(liever anoniem)

Er werd geluisterd, besproken, geanalyseerd, de huidige loopbaan werd onder de loep gehouden; een leerrijke en boeiende ervaring; bracht me opnieuw wat dichter bij mezelf, wie ik ben, wat ik voel, … het durven springen was de moeite waard !!!

Stijn

Door het stellen van de juiste vragen, zorgt Bert ervoor dat je inzicht bereikt in wat er eigenlijk echt belangrijk is in je (be)leven. Bert loodste me van burnout, via loopbaanbegeleiding naar inzicht en rust. Enkele weken na ons laatste gesprek ben ik dan ook blij te kunnen aankondigen dat ik tekende voor een nieuwe job in een volledig andere sector.
Merci Bert !

Ingrid

Durven Springen... die naam is perfect gekozen! Ik zat vast in mijn job, sleepte me elke dag naar mijn werk en was volledig opgebrand. Tijdens de loopbaanbegeleiding kon ik, door middel van gesprekken, tools en vragenlijsten beter definiëren waar ik eigenlijk naartoe wil. Het leven is te kort om dag in dag uit met tegenzin te gaan werken en daardoor thuis ook nog gefrustreerd te zijn. Dankzij Bert heb ik de sprong durven nemen en de eerste stappen gezet naar een gelukkiger leven. Een aanrader! Bedankt Bert!


Jan

Ik balanceerde op de rand van een burn-out. Dankzij Bert heb ik een aantal dingen durven veranderen en heb ik geleerd anders met mijn stress en angst om te gaan. Het resultaat is dat ik ben blijven functioneren maar op een betere manier. Ik slaap nu terug goed en in het weekend ben ik totaal niet meer met het werk bezig. Ik kan terug echt van het leven genieten.

Stijn, ondernemer

Ik merkte meteen dat je ervaring en inzicht hebt, open van geest bent, en toch ook niet te gek/risicovol in je hints. 

Roel

Relaxte sfeer, je voelt je direct thuis, (open)hartige babbel, nieuwe inzichten. Meer dan de moeite waard.

Bert