Archieven: Testimonials

Ik ga eindelijk terug vooruit in plaats van stil te staan.

Ik wil je even laten weten dat ik ben gestart met mijn nieuwe functie binnen het bedrijf. De overdracht van de vorige functie en het inwerken in de nieuwe functie verloopt nog wat chaotisch maar ik heb er vertrouwen in dat alles goed komt. Ik wil je bedanken voor de hulp en ondersteuning in mijn View Full →

Ik zou niet zo ver staan zonder jouw begeleiding.

Ik ben heel blij dat ik jou heb gecontacteerd. Ik zou vandaag niet zo ver staan zonder jouw begeleiding: pragmatisch, met veel inzicht en volhardend waar nodig (soms tegen mijn goesting 😉 ). Bedankt.

Eindelijk!

Na jarenlang twijfelen is dit de eerste keer dat ik ook effectief een stap in de juiste richting zet. Bedankt Bert daarvoor 🙂

Ik start als freelancer!

Ik heb “durven springen”! Ik heb mijn ontslag gegeven en ga binnenkort aan de slag als freelance finance consultant. Ik ben blij dat ik de stap heb durven zetten en heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing. Bedankt voor je begeleiding.

Terug goesting om ander werk te vinden

Bert heeft me geholpen om richting te geven in mijn zoektocht naar werk. Hij hielp me om na een moeilijke periode op werk-gebied, mijn “goesting” om te werken terug te vinden en om mijn prioriteiten op een rijtje te zetten.