Ik ga eindelijk terug vooruit in plaats van stil te staan.

Ik ga eindelijk terug vooruit in plaats van stil te staan.

Ik wil je even laten weten dat ik ben gestart met mijn nieuwe functie binnen het bedrijf. De overdracht van de vorige functie en het inwerken in de nieuwe functie verloopt nog wat chaotisch maar ik heb er vertrouwen in dat alles goed komt.

Ik wil je bedanken voor de hulp en ondersteuning in mijn zoektocht. Ik heb voor het eerst in lange tijd het gevoel dat ik vooruit ga in plaats van stil te staan. Ik ben oprecht blij dat ik de stap naar loopbaanbegeleiding heb durven zetten. Zonder jouw ondersteuning had mijn traject er helemaal anders uitgezien.


Josée

Durven Springen
5

Josée

Ik wil je even laten weten dat ik ben gestart met mijn nieuwe functie binnen het bedrijf. De overdracht van de vorige functie en het inwerken in de nieuwe functie verloopt nog wat chaotisch maar ik heb er vertrouwen in dat alles goed komt. Ik wil je bedanken voor de hulp en ondersteuning in mijn zoektocht. Ik heb voor het eerst in lange tijd het gevoel dat ik vooruit ga in plaats van stil te staan. Ik ben oprecht blij dat ik de stap naar loopbaanbegeleiding heb durven zetten. Zonder jouw ondersteuning had mijn traject er helemaal anders uitgezien.