Reiscoaching

Zo’n lange reis zou ik ook wel willen maken maar dat gaat niet want…” Je moest eens weten hoe vaak we dit gehoord hebben. Wij hebben het gedaan, met onze kindjes, en hebben er nog geen moment spijt van gehad.

Er zijn altijd veel goeie redenen om je droomreis uit te stellen, om nog even te wachten. Maar wil je dat echt, blijven uitstellen? Waarschijnlijk niet.

Misschien wil je absoluut een bepaalde streek bezoeken en de bevolking leren kennen. Of misschien wil je vooral quality-time met je gezin. Of ben je op zoek naar jezelf. Elke reis is anders en iedereen heeft iets anders nodig om de knoop door te hakken. Daarom bekijk ik samen met jou wat je wil en wat je nog tegenhoudt.   We bepalen welke stappen je moet zetten en hoe je kan beginnen. En dan blijkt misschien de sprong toch niet zo groot als verwacht.

Wat is reiscoaching?

De stap zetten van dromen naar doen, daar gaat het meestal om. Soms liggen er twijfels, praktische bezwaren of onzekerheden in de weg. Of weet je niet hoe te beginnen. Dan maakt reiscoaching het verschil tussen blijven dromen en effectief op reis vertrekken.

Of misschien twijfel je oprecht: is zo’n reis wel iets voor mij? Dan helpt reiscoaching je de knoop doorhakken: blijven of vertrekken. Zodat die twijfel niet eeuwig blijft duren.

Wat doet een reisoach?

Als reiscoach zorg ik dat jij alle tools in handen krijgt om jouw droom waar te maken. Ik help je structureren en afwegingen maken; ik stel kritische vragen; ik zorg dat je drempels overwint als die er liggen.

Ik boek, plan of organiseer niks in jouw plaats. In plaats daarvan zorg ik dat jij doet wat je nodig hebt om de sprong te wagen.

Wat kost reiscoaching?

Ik bied 3 formules aan:

  • City Tripper: 2 gesprekken van 1,5u + kennismaking (30 min.) en eindgesprek (30 min.) voor €395
  • Continental Explorer: 3 maanden opvolging* + kennismaking (30 min.) en eindgesprek (30 min.) voor €695
  • World Traveller: 6 maanden opvolging* + kennismaking (30 min.) en eindgesprek (30 min.) voor €1095
  • Is je vraag uitsluitend werkgericht? Dan is een traject loopbaanbegeleiding vanaf €70 mogelijk een alternatief.

Prijzen zijn incl. BTW voor particulieren.
* maximum 1 contactmoment per week

Gratis kennismaking

Heb je nog vragen of wil je starten? Plan gerust een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten in. Dit gesprek is volledig vrijblijvend: we overlopen jouw vraag en mijn aanpak; daarna beslis jij om te starten of niet. Je mag me ook altijd contacteren met je vraag. Of misschien wil je me eerst wat beter leren kennen via mijn blog.

Kennismaken kan online via Microsoft Teams (of een ander platform) of offline in Lubbeek (binnen, buiten of wandelend).