Online loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

De impact van je werk op je leven is groot. Niet alleen in aantal uren, maar ook hoeveel voldoening het je geeft en hoeveel energie je ’s avonds nog hebt. Je zorgt dus maar beter dat je goed zit. En dat kan makkelijk van bij je thuis, via online loopbaanbegeleiding!

Loopbaanbegeleiding of jobcoaching kan je helpen de ideale nieuwe job te vinden en succesvol te solliciteren. Maar evengoed om meer plezier te vinden in je huidige job, om stress te verminderen en je werk met meer goesting te doen. Of om een beter zicht te krijgen op je talenten en wat je écht wil. En met VDAB loopbaancheques kan dit aan een heel voordelig tarief.

Meestal weten mensen niet goed wat ze willen bij het begin van een traject: blijven of vertrekken, kiezen voor meer of minder, radicaal veranderen of een beetje bijsturen. Maar gewoon blijven verderdoen de komende 20-30 jaar, tot aan hun pensioen? Dat zeker niet!

Herkenbaar? Doe er iets aan! Hoe sneller je die eerste stap zet, hoe sneller je van het resultaat kan genieten. 

Waarom kiezen voor Durven Springen?

  • Makkelijk van bij je thuis: online loopbaanbegeleiding!
  • Je wil maatwerk – op jouw maat. “Er wringt iets maar ik weet niet goed wat” levert een ander traject dan “Die situaties bezorgen me te veel stress” of “Zou ik voor promotie gaan of niet”.
  • Je wil een grondige aanpak, niet gewoon een vragenlijst invullen en het resultaat aflezen. Als alles er op papier goed uitziet maar jij blijft zuchten dan zijn we er nog niet.
  • Je wil praktische resultaten. Het einde van onze gesprekken is pas het begin: wat echt telt is hoe jij er daarna mee aan de slag kan. 

Ook hier geldt “durven springen”. Durf je loopbaan in handen nemen. Durf onderzoeken wat je wil en daarna kijken hoe het realistisch kan. De eerste stap is zeker doenbaar: maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.  

Durven Springen is aangesloten bij het erkende loopbaancentrum Captain&Stoker.

VDAB loopbaancheques