Particulieren

Durven Springen

“Doe ik het of doe ik het niet?” Iedereen kent de vraag en meestal hakken we gewoon de knoop door. Maar soms is de knoop taaier dan gedacht. Je blijft erop kauwen.

Misschien moet je dan eens komen praten. Dan bekijken we samen wat de voors en tegens zijn, wat je wil bereiken en welke hindernissen je moet overwinnen. Misschien blijkt “nee” het beste antwoord. Knoop doorgehakt!  Maar misschien is het antwoord “ja”. Dan rest er je nog één ding: durven springen!

Loopbaanbegeleiding

Waar wil ik professioneel naartoe? Blijf ik in mijn job of verander ik? En hoe pak ik dat concreet aan, “meer werkplezier”? In loopbaanbegeleiding gaan we op zoek naar antwoorden op werkgerelateerde vragen. Niet alleen voor meer inzicht in je passies en talenten, maar ook om concrete stappen te zetten in de juiste richting.

Burn-outcoaching

Ben je uitgevallen met burn-out, dan zit je vaak zwaar in de knoop. Het doel van burn-outcoaching is om die knoop te helpen ontwarren en je er snel terug bovenop te krijgen.

Gratis kennismaking

Omdat een goeie match met een coach belangrijk is krijg je steeds een gratis kennismakingsgesprek. Niks te verliezen, alleen een half uurtje van je tijd. Maak hiervoor een afspraak online.