KMO-aanbod

De uitdagingen van een KMO ten tijde van corona zijn niet dezelfde als van een multinational. Daarom hebben wij een specifiek aanbod.

Voor je medewerkers

Of je medewerkers van thuis uit werken, in tijdelijke werkloosheid zitten of het net extra druk hebben: niks is zoals voorheen. Ze lopen tegen nieuwe uitdagingen aan, maar lukt het hen ook om die het hoofd te bieden?

Wij helpen jou de vinger aan de pols te houden, via individuele gesprekken of via online tools. Wat loopt er goed, wat moet er bijgestuurd worden en hoe kan dit op de meest efficiënte manier? Daar vinden wij voor jou het antwoord op.

We ondersteunen medewerkers ook of sturen bij waar nodig, in groep of individueel.

…en de ondernemer.

Hoe zit het met jouw stressniveau vandaag? Gezond en motiverend of begint het zwaar te wegen? Wij zorgen dat je er (terug) helemaal staat om er tegenaan te gaan.

We werken 1-op-1 om jouw vraag aan te pakken. Voor sommige topics kan dit met loopbaancheques, gesubsidieerd door de Vlaamse overheid.

Contacteer ons

Herken je één van de vragen boven? Of heb je een andere uitdaging die hierbij aanleunt? Contacteer ons dan zeker. We bekijken graag hoe we jou kunnen helpen.