Individueel aanbod

Loopbaanbegeleiding

Voor weinigen ziet onze job er nog uit zoals enkele maanden geleden: thuiswerk, tijdelijke werkloosheid of net extra veel werk door corona. Ook nu kan loopbaanbegeleiding helpen om te zorgen dat je (terug) goed zit in je job: stress verminderen, uitdagende situaties aanpakken of op zoek gaan naar ander werk. En met loopbaancheques kan dit aan een heel voordelig tarief, ook als je tijdelijk werkloos bent.

Door de coronamaatregelen mogen gesprekken voorlopig alleen online doorgaan, maar dat werkt echt goed. Ontdek het zelf in een gratis kennismakingsgesprek.

Durven Springen is aangesloten bij het erkende loopbaancentrum Conext.

Stress- en burn-outcoaching

Zit je in burn-out, dan is stress- en burn-outcoaching aangewezen om je terug zo snel mogelijk de nodige energie te geven. Ook hiervoor kan je bij ons terecht.

Ben je een zorgverlener bij wie de druk door corona te hoog wordt? Durven Springen doet mee aan de actie #zorgvoordezorg en ondersteunt zorgverleners gratis. Neem contact op om na te gaan of je in aanmerking komt.

Ook gesprekken stress-en burn-outcoaching mogen alleen online doorgaan. In een gratis kennismakingsgesprek merk je meteen of dit werkt voor jou.

VDAB loopbaancheques
Conext