Corona-proof loopbaanbegeleiding

Als je vandaag niet 100% zit in je job hoef je niet te wachten om te starten met loopbaanbegeleiding – ondanks Corona. Misschien vind je een standaard-gesprek binnen nu geen goed idee? Geen probleem! Je kan kiezen tussen de volgende opties:

Buiten

Het klinkt frisjes maar het valt best mee: ik doe loopbaangesprekken buiten, zelfs nu! Onder een shelter, uit de wind en met terrasverwarming wel te verstaan. Maar qua verluchting kan het niet veel beter. Het blijft een goed idee om iets warms aan te trekken maar bevriezen doe je zeker niet. En een bijkomend voordeel: we zitten midden in het groen.

loopbaanbegeleiding buiten
wandelcoaching

Wandelcoaching

Een alternatief dat ook werkt: loopbaanbegeleiding al wandelend. Op de Lubbeekse veldwegen kunnen we ruim afstand houden en is frisse lucht uiteraard geen probleem. Mocht het regenen dan laat ik de keuze aan jou: online coaching, uitstellen of toch maar onder de shelter. Of gewoon een regenjas aantrekken natuurlijk – voor mij geen probleem!

Online loopbaanbegeleiding

E-coaching of online coaching kan natuurlijk ook. Ik verbaas me er vaak over hoe goed een videogesprek werkt. Dus als je de buitenlucht niet ziet zitten maar toch iets wil veranderen in je job: je hoeft loopbaanbegeleiding niet uit te stellen. Test gerust al eens uit in een gratis kennismakingsgesprek.

Uitstellen hoeft niet

Belangrijkste boodschap: loopbaanbegeleiding uitstellen ‘tot na Corona’ hoeft niet. Als je al een tijdje niet goed zit in je job dan lost zich dat waarschijnlijk niet spontaan op – jammer genoeg. En hoe sneller je er iets aan doet (loopbaanbegeleiding volgen bijvoorbeeld), hoe sneller je het tij kan keren.