Coaching

“Durven Springen” klinkt misschien alsof het over grote uitdagingen gaat. Dat kan. Maar er zijn evengoed kleinere dingen die kunnen knagen. Kleine hindernissen waarvan je blij zou zijn als je ze genomen had.

Hoe zeg ik nee tegen mijn broer zonder ruzie te krijgen? Zou ik stoppen met werken om de stress thuis te verlichten? Geef ik mijn job op om mijn hobby uit te bouwen als zelfstandige?  Het zijn enkele voorbeelden van vragen waar ik mensen al mee geholpen heb. Daarnaast heb ik ook ervaring met coaching bij stress en burn-out en loopbaanbegeleiding.

In een coachingsgesprek kijken we wat voor jou de beste keuze is: “springen” of niet. En vooral hoe je het dan kan aanpakken. Ik leg je niks op, jij beslist. Misschien ben je in één gesprek geholpen, misschien zien we mekaar een aantal sessies. Wat jij nodig hebt.

Bedrijven en ondernemers

Zoek je een coach voor een professionele opdracht? Alle informatie en mijn ervaring vind je op deze pagina.

Praktisch

Een coachingsgesprek is op afspraak en duurt ongeveer anderhalf uur. Je kan naar mij thuis komen of we spreken ergens af in het Leuvense. Een handige optie is ook online coaching via Skype. Je hebt alleen je computer en een rustig plekje nodig.

Voor we echt van start gaan heb je recht op een gratis kennismakingsgesprek van een half uur. Nadien ben je nog altijd volledig vrij om te beslissen.

Neem dus gerust (gratis 🙂 ) contact met mij op.